Strict Standards: Declaration of MySQLDb::LastId() should be compatible with Db::LastId($seq = '') in /www/doc/www.zandvliet.as/www/lib/mysqldb.php on line 29
Eerste ervaring met Bendamustine

Zoeken

Geavanceerd Zoeken

Eerste ervaring met Bendamustine

Afgelopen woensdag dus de eerste Bendamustine gekregen, gecombineerd met Velcade en Dexametason . Ook de volgende dag Dexametason. Op donderdag was ik dan ook behoorlijk hyperactief. In de middag had ik bezoek van een oud klasgenote van de Mulo en ik ratelde maar door. Gelukkig onderbrak ze me regelmatig, weliswaar met andere woorden, maar het kwam er op neer van “hou je kop eens”. Maar ondanks dat, was het gezellig.
Vrijdag verging het anders. Bij het slikken voelde ik mijn keel en had ook last van de rug. Geen botpijn oid, maar gewoon een  vervelend gevoel. Hiervoor heb ik een paracetamol ingenomen. In de loop van de dag, vooral ’s avonds merkte ik een toename van vermoeidheid.
Vrijdag op zaterdagnacht lange tijd op bed gelegen, maar slecht geslapen. Ik had sinds woensdag geen ontlasting meer gehad, maar dat kwam zaterdagmorgen los. Nu was ik dat wel gewend met de Dexametason. Wel nog last van de rug en vermoeidheid. Na het ontbijt nog enkele uren op de bank gelegen.

Al met al is het wel te merken, dat de Bendamustine aan het werk is. Zoals met vele chemo’s voel je je vermoeider, omdat je lichaam hard moet werken.
Komende woensdag herhaling en dan twee weken rust. Ben benieuwd, hoe het verder gaat.


3 Reacties op "Eerste ervaring met Bendamustine"

 
Anneke
zei dit op 18 Jul 2011 8:08:13 PM CEST
Veel sterkte weer met de medicijnen en wel grappig dat jij zo kan kletsen.

Als het weer nu ook eens beter wordt dan kan je miscschien buiten zitten.

Gr. Anneke
M

 
Jan Hospers
zei dit op 26 Mar 2012 6:42:08 AM CEST
Hoe is de situatie nu? Ik heb ook Kahler en krijg binnenkort ook bendamustine.

 
Michael
zei dit op 24 Dec 2013 8:15:49 AM CEST
hallo hier is slotje.ikmoet wel even mijn eccus naar DirkJan en Inge want ikheb ze niet gedag geegztmaar ik hoorde van Roosje dat jullie weg waren.zeg Inge hoe durf je in zo,n auto te rijden .dat wiel van de auto was wel goedstuk maar jullie zijn nu met zijn tweenmaar ik vind wel dat jullie veel moeten sluetelen.nu hier is het een beetje saai dat isomdeze tijd.ik mies jullie wel want Dirkj of Inge gezellig langs zeg waneer kom jullie weer terug ik hebde kaart ontvangen ikvind wel dat jullieveel zien.zeg Inge Trudy niet te veel Annenas en bananen eten want anderskom je in Edam dan zeggenwe oo wat zijn de MEISJE mager geworden ikmoet nog even toekomst OPA EN OME feliciteren .nu ga ik eidigen met veel liefs van SLOTJE ps jullie missen niets steeds regen.
Laat een antwoord achter:
Uw Naam *: E-mail (niet-openbaar) *: Website:
Schrijf de karakters van de afbeelding hieronder over in het tekstveld. Hierdoor kunnen we geautomatiseerde invoer voorkomen.
Veiligheidscode: img

Categorieën

Geen Categorieën gevonden.