Strict Standards: Declaration of MySQLDb::LastId() should be compatible with Db::LastId($seq = '') in /www/doc/www.zandvliet.as/www/lib/mysqldb.php on line 29
Daling in gang gezet

Zoeken

Geavanceerd Zoeken

Daling in gang gezet

De berichten waren, dat het weer vandaag minder zou zijn met regen. De taxichauffeur had daarom mooi weer meegenomen en onder het genot van de zon richting UMC. Naar het lab en ik had de tijd ruim tevoren genomen, zodat de uitslagen bekend waren op het moment, dat ik bij Hanneke in het spreekuur zou zijn. Na het lab eerst naar het restaurant de inwendige mens verzorgen. En dat smaakte weer, daarna mij melden bij de poli en dan zie je weer het voordeel van abonnement. Je wordt herkend.

Het bloedbeeld zag er op zich goed uit, een HB van 8,8. De leukocyten op 2,7, maar dat wordt veroorzaakt door de Endoxan. Echter de Trombosieten waren dit keer laag, namelijk 66. Vorige keer 140, er zit wat schommeling in. De Trombo's staan onder druk van de Velcade.

Maar het mooiste is de daling van het totaal eiwitten van 72 naar 66. Betekent, dat de M-proteinen ook gedaald zullen zijn. Mijn voorzichtige inschatting van de vorige keer wordt dus bewaarheid. De stijging is dus kennelijk veroorzaakt door het uitvallen van de kuur in de maand januari. Na die maand dachten die cellen, dat ze weer omhoog konden gaan, maar ze hadden niet op de PRED gerekend en het lijkt er op, dat er nu weer wordt afgerekend met de M-proteinen. Volgende week hoor ik de uitslag hiervan, maar zal me niet verbazen als ze gehalveerd zijn en dus in de buurt van 3 of 2 zullen zitten.

Dus even de strategie bespreken en vandaag de Velcade uitgesteld naar volgende week. Hiermee schuiven we de 4e week van de kuur (rustweek) ook een week naar achteren. En dat komt weer goed uit, want in die week ga ik met dochters en schoonzoon een paar dagen vakantie houden. Echt vakantie heeft er voor mij de afgelopen jaren niet ingezeten en dan zijn een paar dagen er tussen uit wel lekker.

Daarna nog eea besproken over de mogelijke nieuwe kuur met Genmab.
Op internet had ik al eea hierover gelezen. Ik ben dan wel al aangemeld, maar als de PRED kuur verder goed gaat, zal mogelijk de Genmab niet van toepassing zijn.
Deze kuur richt zich in de aanpak van een molecuul CD38, dat zich op de tumor cellen bevindt. In het UMC zijn er studies naar gedaan. Ik kreeg daar een beschrijving van om er meer van te weten, maar die laat ik voor wat het is. Want het is niet aan mij om die studie openbaar te maken.
Echter, wat ik op internet heb kunnen vinden, kan het veel belovend zijn.

Afijn vandaag geen Velcade, dus helaas voor de dagbehandeling. Zij moeten het vandaag doen zonder mijn prettig gezelschap, maar dit wordt volgende week goedgemaakt.
Taxibedrijf gebeld, want ik kon nu eerder gehaald worden. Gaf mij de gelegenheid om even van het zonnetje te genieten. Onderweg de taxi chauffeur het, voor hen droevige, nieuws verteld, dat zij mij komende zomer als klant gaan verliezen. Ik ga namelijk verhuizen naar Amerongen, terug naar de geboortestreek. Gisteren is de koop overeengekomen van een nieuw appartement.

Een jaar met leuke ontwikkelingen en het houdt je bezig en van straat af.


2 Reacties op "Daling in gang gezet"

 
Jan
zei dit op 14 Apr 2011 10:48:52 PM CEST
Fijn dat het zo goed gaat en ook een nieuwe plek, vakantie helemaal top joop geniet er van en als je hulp nodig heb met verhuizen je weet me te vinden he!


Groetjes jan

 
Jeremy
zei dit op 21 Dec 2014 5:50:13 PM CEST
Yeah but my autos are gonna SUCK! I'm going to be late to the game, and there will be a bunch of ppl already there. I probbally wont even get 2 autos.VA:F [1.9.8_1114]please wait...VA:F [1.9.8_1114](from 0 votes)
Laat een antwoord achter:
Uw Naam *: E-mail (niet-openbaar) *: Website:
Schrijf de karakters van de afbeelding hieronder over in het tekstveld. Hierdoor kunnen we geautomatiseerde invoer voorkomen.
Veiligheidscode: img

Categorieën

Geen Categorieën gevonden.